Concert nº 6 – VADIM TCHIJIK, violí ISABELLE OEHMICHEN, piano

Diumenge, 29 de juliol, 2012 - Església del Monestir, 20h.

VADIM TCHIJIK

VADIM TCHIJIK, violí

Guardonat en nombrosos concursos internacionals, com el Paganini de Gènova, el Txaikovski de Moscou o el Lipizer de Gorizia, porta a terme una brillant carrera internacional de solista. Ha tocat a les sales més prestigioses com el teatre dels Champs Elysées, el del Châtelet, Salle Gaveau (París), al Concertgebow (Amsterdam) o al Dvorak Hall (Praga), entre d’altres.

És convidat regularment als festivals més prestigiosos i participa en nombrosos programes televisius. Ha enregistrat diversos CDs pels segells Lyrinx i Exton i ha obtingut el màxim reconeixement de revistes com Classica, Coup de Coeur o Le Monde de la Musique.

 
ISABELLE OEHMICHEN, piano

Pianista francesa guardonada amb un primer premi al Concurs Internacional Milosz Magin a París, va començar la seva carrera amb una gira de concerts a Polònia, on va actuar amb orquestra simfònica i va enregistrar un recital per la televisió de la ciutat natal de Chopin.

Després del seu debut a Polònia, la seva activitat esdevé més internacional i ha actuat a Hongria, Gran Bretanya, Estats Units, Canadà, Holanda, Alemanya, Romania o Finlàndia.

Ha participat en diverses emissions de ràdio i en l’enregistrament de 12 CDs dedicats a Liszt, Mozart o Chopin.

 

PROGRAMA

Johannes Brahms
Scherzo
Edvard Grieg
Sonata n. 3
César Franck
Sonata en La Major

Empreses ol·laboradores