Concert nº 4 – BRAHMS TRIO

Diumenge, 22 de juliol, 2012 - Església del Monestir, 20h.

Brahms Trio

BRAHMS TRIO

NIKOLAI SACHENKO, violí
KIRILL RODIN, violoncel
NATALIA RUBINSTEIN, piano

 

Graduats al Conservatori Txaikovski de Moscou i de l’Acadèmia Russa Gnessin, els membres del Brahms Trio han esdevingut fidels seguidors de la tradició interpretativa russa i de les seves grans idees en educació musical.

Des del 1994, han participat cada any en el Festival de Tardor de Moscou, el qual inclou les actuacions de reconeguts artistas russos com N. Gutman, N. Petrov, Moscow Piano Trio, entre d’altres.

El 1998 van fundar la Fundació del Brahms Trio, per a la realització de programes de beneficència en el camp de la cultura.

El 1999 llancen el projecte “Assemblees Musicals del Nord”, oferint concerts, classes magistrals i conferències en els llocs més remots del seu país i també el projecte “Dos Segles de Trios amb piano russos”, creant aquesta antologia traient de l’oblit pàgines de la història de la música i donant-los-hi vida, a partir d’una nova interpretació, des del punt de vista de l’estètica interpretativa actual. Aquest darrer projecte va guanyar un premi del President de Rússia.

 

PROGRAMA
Johannes Brahms
Trio N. 3, en do menor, Op. 101
Mikhaïl Glinka
Trio Patètic, en re menor
Antonin Dvorák
Trio N. 4, “Dumky”, Op. 90

Empreses ol·laboradores