Concert nº 15 – MANILA SANTINI

Dimecres, 22 d’Agost, 2012 - Església del Monestir, 20h.

MANILA SANTINI

MANILA SANTINI, piano

Nascuda a Rimini el 1981 i diplomada l’any 2000, sota el mestratge de S. Pesaresi, s’ha perfeccionat amb mestres de reconegut prestigi internacional, com: R. Szidon, A. Speranza, R. Capello, P. Masi, F. Wibaut i A. Delle Vigne, diplomant-se amb les màximes qualificacions a la “Hogeschol voor Muziek en Dans” de Rotterdam.
Guanyadora
en més d’una ocasió de concursos nacionals i internacionals, com els de “Città di San Gemini”, “Gino Gandolfi”, “Città di Trani”, “Remigio Paone”, “Città di Ravena”, “Dino Caravita”, també ha estat finalista del “Sydney International Piano Competition of Australia”, obtenint el premi especial “Encouragement Award”.
Ha actuat arreu d’Europa, tant de solista com en formacions de cambra, com amb orquestres, entre les quals, la Towship Orchestra d’Indianapolis (Estats Units). Ha actuat amb Francesco Manara, primer violí del Teatro alla Scala de Milà i també ha actuat a Brussel·les, a la Wiener Saal de Salzburg, a la Sala Verdi del Conservatori de Parma, a Espanya i a Rotterdam. Actualment és professora de piano al Liceo Musicale “A. Masini” de Forlí.

PROGRAMA

Frédéric Chopin
Mazurca op. 6 n. 2
Mazurca. 67 n. 3
Mazurca op. 67 n. 4<
Impromptus en Sol bemoll Major, op. 51 n. 3
Fantasia-Impromptu en do# menor, op 66 n. 4
Scherzo en si menor, op. 20 n. 1

Xavier Montsalvatge
3 Divertimentos

Enrique Granados
Allegro de Concierto

Franz Liszt
Rapsòdia Espanyola

Empreses ol·laboradores