Concert nº 14 – FABIO FURIA, MARCELLO MELIS

Diumenge, 19 d’Agost, 2012 - Església del Monestir, 20h.

FABIO FURIA

FABIO FURIA, bandoneó
MARCELLO MELIS, piano

Fabio Furia i Marcello Melis són integrants del ContraMilonga Ensemble, especialitzat en el repertori de tangos. Han participat en concerts i espectacles en els teatres més prestigiosos d’Itàlia i la resta d’Europa.  Des del tango tradicional al tango contemporani de Piazzolla, el seu repertori és molt ampli i han fet produccions de gran èxit arreu del món, com “Alas de Tango”, “El corazón al sur”, “Tango Pasión” o el “Buenos Aires Report”

FABIO FURIA:
Poli-instrumentista, amb estudis de piano, clarinet i acordió i diplomat al Conservatori de Cagliari (Sardenya),  la part més important de la seva activitat artística està dedicada al tango i al bandoneó, l’instrument que millor representa Fabio com a músic. És el fundador de l’Ensemble ContraMilonga, amb qui ha recorregut tots els escenaris del món.

MARCELLO MELIS:Diplomat en piano al Conservatori de Cagliari i guardonat en nombrosos concursos nacionals i internacionals, ha ampliat els seus horitzons musicals, dedicant-se, a part del clàssic, a la música de pel·lícules cinematogràfiques, amb la qual cosa ha obtingut un gran èxit de públic i de crítica.

 

PROGRAMA

Crossover Tango

L’espectacle proposa un programa ample i variat, que abasta diversos gèneres musicals: del tango al jazz, a la clàssica o a la música de pel·lícules.

Juntament amb els compositors de tangos més tradicionals i d’avantguarda, com Filiberto, Melo, Laurenz o Piazzolla, si afegeixen fragments cèlebres com “E lucevan le stelle”, “Il postino” o “Nuovo Cinena Paradiso”, entre d’altres, proposades al públic a través de “versions tangueres”, donant vida a un mix de música i pathos, en un espectacle tant inèdit com emocionant.

Empreses ol·laboradores