Concert nº 13 – NIT DE JAZZ-SOUL

Divendres, 17 d’agost, 2012 - Església de Port de la Selva, 22h.

2.5.6

2.5.6

JUDIT NEDDERMANN, veu
IGNASI CUSSÓ, guitarra
ISAAC COLL, baix

2.5.6 és un projecte que neix la tardor del 2008 i es nodreix del jazz, de la bossanova i del soul; unificant els tres estils amb el so de les tretze cordes que caracteritzen el grup (dues vocals, cinc de baix i sis de guitarra).
Tot comença amb l’actuació que el grup va fer al Cicle Va de Jazz de Vilassar de Mar. Des de llavors ha fet actuacions per diverses poblacions, entre elles Agramunt, Bellpuig, Badalona (Associació cultural Els Genis), Mataró (Cicle “Nits de Jazz” del Big Sam Haller Jazz Quartet), Premià de Dalt (IV Nit de la Poesia), Palafolls (Festival de Jazz), Barcelona (Castell de  Montjuïc dins de la 8ª Mostra de cinema a la fresca, Alfa en Viu, La Disfruteria, Centric Point Hostel, Jazzsí Club), Flix (II Festival de Jazz de Flix), Andorra (Farga de Can Rossell) i Madrid (Centro Cultural Blanquerna). Cal destacar la seva aparició al documental “Improvisar Jazz” del programa Entre Línies de TV3.

2.5.6 és una conversa entre veu, guitarra i baix, una conversa solidària on els instruments s’escolten amb complicitat, on cada frase s’emet com un salt al buit amb l’esperança sempre acomplerta d’una resposta.
És una suma d’intimitats a ritme de jazz, bossa i soul.
2.5.6 convida: qui pot dir que no?

Empreses ol·laboradores