Concert nº 11 – CARLES LAMA & SOFIA CABRUJA

Diumenge, 12 d’Agost,, 2012 - Església del Monestir, 20h.

CARLES LAMA & SOFIA CABRUJA

CARLES LAMA & SOFIA CABRUJA, piano duo

Carles Lama i Sofia Cabruja són un model únic de personalitat artística i un dels duets europeus més reconeguts.
Enguany celebren els 25 Anys de carrera junts, que els ha portat a actuar arreu del món, en sales prestigioses com el Carnegie Hall (Nova York), Kolarac Memorial Hall (Belgrad) o el Teatro Solís (Montevideo), tant en recital de piano a quatre mans com en concerts amb orquestes com la London City Chamber Orchestra, la Simfònica de Sao Paulo, la Tokio Chamber Orchestra, la Malaysia Philarmonic Orchestra o l’Hermitage State Orchestra.
Artistes destacats del segell KNS-classical, la discografia de Carles & Sofia inclou la Fantasia en Fa Menor de Schubert, els Valsos Op. 39 de Brahms, la Suite Op. 11 de Rachmaninov o la integral de l’obra a quatre mans del compositor australià John Carmichael.
Com a part de la seva passió per a l’educació, han estat convidats a fer conferències i impartir Master Classes a diversos països europeus i asiàtics, incloent Itàlia, Grècia, Alemanya, França, Xina , Japó o Singapur.
Carles i Sofia han estat sempre persones compromeses amb els problemes socials. El 2001, reben de mans de Sa Altesa Reial Dª Margarita de Borbón, una distinció honorífica d’UNICEF en reconeixement de la seva tasca humanitària.

PROGRAMA

Johann Sebastian Bach
Coral-Cor i Simfonia de la Cantata BWV29

Johannes Brahms
Valsos op. 39

Franz Schubert
Fantasia en fa menor

Manuel de Falla
La vida breve: Dues Danses
El amor brujo: Dansa del foc

Empreses ol·laboradores