Concert nº 13 – MARIAN SOBULA

Sobula Capc¦ºalera

Dimecres, 24 d’agost, 2016
Església del Monestir 20h.
“ABSOLUTE CHOPIN”


MARIAN SOBULA
, piano

Marian Sobula és un dels pianistes amb més talent de la seva generació.
Deixeble d’Andrzej Pikul i Sergio Perticaroli. Marian Sobula és el guanyador de diversos concursos de piano nacionals i internacionals.
Ha rebut diversos premis i beques tant de fundacions i institucions nacionals i internacionals i el juliol de 2008 va rebre un prestigiós premi de la Ciutat de Cracòvia “ARS QUAERENDI“, per la seva notable activitat en el desenvolupament i la promoció de la cultura.
El seu debut es va produir amb l’orquestra simfònica Simón Bolívar al Teatre Teresa Carreño a Caracas a Veneçuela , i des de llavors ha actual en reconegudes sales a nivell internacional. Actua regularment com a solista amb prestigioses orquestres internacionals i és convidat a festivals de prestigi per exemple, Easter Beethoven Festival, Beethovenfest in Bonn, Festival International Musica do Algarve, KotorArt a Montenegro, Oficina de Musica a Brazil.
Des de 2008 Marian Sobula treballa a l’Acadèmia de Música de Cracòvia (Polònia) i ha impartit classes magistrals en diverses acadèmies internacionals. També va exercir com a membre del jurat en concursos per a joves pianistes a Leipzig, Kosice, Shanghai i Curitiba.

PROGRAMA

I

Frédéric CHOPIN

Scherzo en si menor, op. 20

4 Mazurkes op. 33

Andante spianato i Gran Polonesa, en Mi bemoll Major, op. 22

 

II

Frédéric CHOPIN

Scherzo en si bemoll menor, op. 31

Vals en La bemoll Major, op. 34 no 1

Preludi op. 28 no. 15

Polonesa en La bemoll Major, op. 53

Empreses ol·laboradores