Concert nº 5 – Joanna Trzeciak

04 Joana

JOANNA TRZECIAK, piano


Pianista nascuda a Cracòvia que va debutar musicalment a l’edat de 7 anys. Ha treballat amb nombroses orquestres a nivell internacional com la Filharmònica d’Anvers, la Filharmònica de Bade-Baden o la Filharmònica de Polònia.

Guanyadora del Festival de pianistes polonesos a Slupsk (1980), l’artista va tocar als Estats Units per primer cop al 1988 i des de llavors hi ha tornat  amb regularitat, no només per als concerts, sinó també per donar classes magistrals.

Trzeciak també ha tocat com a solista amb orquestra a Europa, Canadà, Amèrica del Sud, Líban, Kazakhstan, Israel o Egipte.

Últimament l’artista ha actuat en auditoris importants com l’Auditorium Verdi de Milà, Casa de la Musica a Parma, Palacio da Bolsa a Porto, Rudolfinum a Praga o el Yamaha Hall i l’Steinway Hall a Nova York.

Les seves gravacions han estat reconegudes per la crítica internacional amb el guardó dels cinc diapasons. A l’octubre de 2010 va rebre l`”Award of merit” del ministre de cultura polonès.

………………………

PROGRAMA

Ludwig van Beethoven
Sonata en Mi Major, op.109

Vivace,ma non troppo
Prestissimo
Gesangvoll,mit innigster Empfindung

Frédéric Chopin                 

4 Impromptus

En La bemoll Major op.29
En Fa sostingut Major op.36
En Sol bemoll Major op.51

Fantasia-Impromptu  en do sostingut menor op.66  

———————

Johann Nepomuk Hummel    

Variacions en Do Major sobre “Vivat Bachus,Bachus lebe “  de l’òpera de Mozart  ” Die entfûrung aus dem Serail “, op.34 nr.3 

Frédéric Chopin                 

4 Mazurques op. 68

N.1, en Do Major
N. 2, en la menor
N. 3, en Fa Major
N. 4, en fa menor

Polonesa en fa sostingut menor op.44

Empreses ol·laboradores