Concert nº 8 – THE HANFRIS QUARTET

Hanfris Cap ºalera

NIT DE BLUES I JAZZ: ON AIR

Divendres, 11 d’agost, 2017
Festival « OFF »
Port de la Selva. Església 22h.

 

THE HANFRIS QUARTET
Quartet vocal Barbershop

Un concert del quartet “Barbershop” de moda, amb les peces del seu segon treball discogràfic: “On Air”, amb Cole Porter, Beatles, Gato Pérez o Johann Sebastian Bach.

 

The Hanfris quartet és un grup vocal masculí format el 2009 i tres vegades medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop.
El concepte d’espectacle arrenca de l’estil Barbershop i s’amplia i es projecta mitjançant una proposta dinàmica, alegre i d’alta connexió amb el públic, presentant versions de cançons de rock&roll, estàndards del jazz, swing, musicals, punk, clàssica, bandes sonores de pel·lícules, versions de temes en català i peces pròpies de l’estil.
Des de 2009, The Hanfris quartet ha pogut oferir la seva música per tot Catalunya, Espanya, Andorra,Anglaterra, França, Suècia, Holanda i els Estats Units, essent considerats ara mateix un dels millors grups d’aquest estil. El passat 2015 van esdevenir el primer quartet del sud d’Europa en participar en uns Campionats Internacionals de Barbershop a Pittsburgh (EUA). Aquest 2017 repetiran l’experiència a Las Vegas (EUA).

Empreses ol·laboradores