Concert nº 8 – FRANCESCO FERRARINI, MASSIMO GIUSEPPE BIANCHI

FRANCESCO FERRARINI, violoncel

Considerat un dels millors deixebles del mestre Franco Rossi, Francesco Ferrarini ha estat guardonat en nombrosos concursos internacionals. Ha estat primer violoncel i violoncel solista amb importants formacions, com I VIrtuosi Italiani, I Solisti Veneti, la Filharmònica de la Fenice… actuant als teatres més importants tant italians com estrangers.
Des del 2011 fa de primer violoncel al Teatre La Fenice de Venècia. Com a músic de cambra ha col·laborat amb prestigiosos músics com G. Demus, B.Belkin o B. Canino, entre d’altres. Ha realitzat nombrosos enregistraments discogràfics per BMG o EMI

 

MASSIMO GIUSEPPE BIANCHI, piano

Deixeble de Bruno Canino, s’ha especialitzat en el repertori cambrístic amb Franco Rossi, Maureen Jones, el Trio di Trieste i el Trio de Milano. Ha estat convidat com a pianista a prestigioses institucions musicals i festivals i ha efectuat nombrosos enregistraments radiofònics les ràdios italiana i suïssa.
En les seves actuacions afronta sovint repertori de rara execució i de grans reptes virtuosístics. Ha interpretat en més d’una ocasió el cicle complet de Simfonies de Beethoven transcrites per a piano per Franz Liszt. És també un gran improvisador. 

………………………..

PROGRAMA

Frédéric Chopin
Sonata Op. 65 en sol menor

Johannes Brahms
Sonata Op. 38 N. 1, en mi menor

Empreses ol·laboradores