Concert nº 7 – Victor Kuleshov i Eugene Skovorodnikov

07 Kuleshov

VICTOR KULESHOV, violí

Virtuós violinista d’origen rus internacionalment elogiat per la força i passió de la música que interpreta. El 1990, Víctor va ser escollit com a concertino de l’Orquestra Simfònica de l’Estat de Sant Petersburg, càrrec que va ocupar durant cinc anys.

Kuleshov  un solista freqüent en orquestres com Sant Petersburg Academic Symphony Orchestra, Musici di Parma (Itàlia) o Sinfonia Toronto (Canadà) entre moltes altres. L’artista també ha col·laborat amb els principals concertistes del món: com Mischa Maisky (cello), Črtomir Siscovic, Ilia Ioff (violí), Eugene Sinaiski, Natalia Arzumanova, Eugene Skovorodnikov, Michel Wagemans (piano), Claudi Arimany (flauta).

Kuleshov ha actuat en auditoris de primer nivell, entre ells: la sala petita de la Filharmònica de Sant Petersburg, Tbilisi Philharmonic Hall (Geòrgia), Milli Reasurans Auditori (Istanbul, Turquia) o Glenn Gould Studio (Toronto, Canadà).

El seu repertori habitual inclou tant les peces més clàssiques com una gran varietat d’obres modernes.


EUGENE SKOVORODNIKOV, piano

Nascut a Ucraïna, Eugene Skovorodinov ha esta reconegut per audiències d’arreu del món per la seva elegància en la interpretació i el gran domini de la tècnica.

Ha actuat extensivament amb grans artistes com el clarinetista Julian Milkis i el cel·lista Mischa Maisky, ambdós de reconeixement internacional així com amb orquestres de primer nivell.

Al llarg de la seva carrera Skovorodinov estat convidat a actuar en sales de concert famoses com el St.Petersburg Philharmonic Hall, el Grand Theatre (Shenzhen, Xina) o el Schwartz Centre for Performing Arts (USA), entre altres. Així mateix ha ofert classes magistrals i actuacions en festivals internacionals com el ” Summit Music Festival” a Nova York, International Music Academy in St. Petersburg (Russia), o el “Burgos Music Festival”.

PROGRAMA

Tomaso Vitali

Chaconne en sol menor (arr. Charlier)

 

Ludwig van Beethoven

Sonata en Fa Major, Op. 24 “Primavera”

Allegro

Adagio molto espressivo

Scherzo. Allegro molto

Allegro ma non troppo

—————-

Antonio Vivaldi

Sonata en Do Major (arr. O.Respighi)

Moderato (a la Fantasia)

Allegro moderato

Largo

Vivace

 

Ludwig van Beethoven

Sonata en Sol Major, Op. 30 No. 3

Allegro assai

Tempo di Menuetto

Allegro vivace

Empreses ol·laboradores