Concert nº 7 – Festival « OFF » MICHELANGELO PEPINO,VERA ANFOSSI,FABRIZIO PEPINO

“O SOLE MIO”

Trio Ensemble d’Autore

El Trio Ensemble d’Autore ha participat en prestigioses temporades de concerts internacionals, presentant programes relacionats amb la cançó del record i la nostàlgia, de les profundes i intenses emocions, així com concerts amb àries d’opereta. Tenen enregistrat el CD en directe “La Musica nel Cuore”, que ha obtingut gran èxit de públic i de crítica.

 

MICHELANGELO PEPINO, tenor

Michelangelo Pepino ha estudiat amb Franco Russo i Fernanda Costa. Ha actuat arreu d’Europa i els Estats Units. Ha cantat per a la campanya publicitària del Parmiggiano Reggiano, tant radiofònica com televisiva, del 2009 al 2012. Ha enregistrat l’himne oficial dels 150 Anys de la Província de Cuneo. Ha cantat a Dallas, per l’aniversari de la senadora de Texas Jane Nelson i al casament de la seva filla. La prestigiosa revista IDEA l’ha definit com “el tenor que (en)canta” o el “Bocelli de Cuneo”.

 

VERA ANFOSSI, violí 

Vera Anfossi es diploma brillantment en violí al Conservatori “Giuseppe Verdi” de Torí i es perfecciona amb G. Poulet, S. Kalcev o J. Francis Manzone. Ha col·laborat amb diverses orquestres i ha actuat de solista i en diferents grups de música de cambra, tant a Itàlia com a l’estranger. Ha col·laborat amb músics com E. DIndo, D. Rossi, G. Angeleri, F. Vernizzi o L. Westermayer.

 

FABRIZIO PEPINO, piano

Fabrizio Pepino es diploma en piano i arquitectura i estudia també cant líric, com a tenor. A part de la música clàssica també afronta el repertori lleuger, cosa que l’ha portat a actuar al costat de diversos artistes de renom, tant a Itàlia com a l’estranger. Es perfecciona en la disciplina de jazz amb el profesor Massimo Epinot.
Ha acompanyat diversos cantants en programes d’òpera, opereta i música sacra
. A part de l’  « Ensemble d’Autore » també forma part del grup « Vocaleight »

………………………..

PROGRAMA

Un concert amb grans “clàssics” de la cançó italiana, com “Buongiorno a te”, “Parlami d’amore Mariù” o “Nel Blu Dipinto di Blu”, però també amb la famosíssima “La vie en Rose”

 

Empreses ol·laboradores