Concert nº 10 – Festival « OFF » CESARE CHIACCHIARETTA,GIANPAOLO BANDINI

Bandini Chiacchiaretta E1402158873848

“TANGO PASSION”

CESARE CHIACCHIARETTA, bandoneó
GIANPAOLO BANDINI, guitarra

El duo Bandini-Chiacchiaretta, guitarra i bandoneó, es forma el 2002 amb l’intent de proposar la música argentina a través la fascinació i la màgia dels seus instruments més representatius. Aviat, el duo esdevé un referent important en el panorama concertístic internacional per la seva gran capacitat de comunicació, alhora que un extraordinari carisma. Han actuat arreu d’Europa, Estats Units i Amèrica del Sud, recollint sempre un gran reconeixement per part del públic i la crítica.
Han actuat amb nombroses orquestres i sota la batuta de prestigiosos directors. Nombrosos compositors els han escrit obres especialment per a ells. El seu primer CD “Hombres de Tango”, ha venut més de 10.000 còpies i ha  estat rebut amb gran entusiasme per part de la crítica especialitzada.
Han efectuat enregistraments discogràfics i televisius, l’últim dels quals –un concerts a Brussel·les- ha estat retransmès via satèl·lit a més d’una vintena de països. El 2014 tenen previstes gires a Mèxic, Corea, Xina, Índia, Polònia, Àustria o Estats Units, entre d’altres.

………………………..

PROGRAMA

El gran i apassionat repertori del tango de la mà d’un dels grups més rellevants del panorama internacional.
Oblivion”, “Libertango” de Piazzolla o “La Cumparsita” i “Por una cabeza” són només uns exemples del desplegament de musicalitat i virtuosisme dels músics.

Empreses ol·laboradores