Concert nº 6 – RAQUEL BOLDORINI

RAQUEL BOLDORINI, piano

Una de les pianistes més destacades de l’Uruguai, Raquel Boldorini va néixer a Montevideo i fou deixeble d’Eliane Richepin, Marguerite Long i Vlado Perlemuter, amb qui es va especialitzar en música francesa.
Guardonada en nombrosos concursos internacionals, ha actuat en les ciutats més importants de l’Amèrica Llatina, als EEUU (Kennedy Center de Washington, Carnegie Recital Hall de Nova York), Espanya (Fundación Juan March), França (Sala Cortot de París), Alemanya, Anglaterra (Wigmore Hall de Londres), Itàlia, Rússia i Xina, sempre amb èxit de públic i crítica, que l’ha assenyalada com “un nom per a recordar” o “dels valors pianístics més grans en el Río de la Plata en moltes generacions”.
Ha actuat amb diverses orquestres, com la de Cambra de San Francisco o la Filharmònica de Montevideo (amb qui va interpretar els cinc concerts de Beethoven en un sol cicle). Té enregistrat un CD amb obres d’autors llatinoamericans. Compagina l’activitat concertística amb la docència i ha estat convidada a impartir classes magistrals en Universitats americanes, Espanya, França, Argentina i Brasil.

 ………………………..

PROGRAMA

Domenico Scarlatti                               
3 Sonates

Ludwig van Beethoven
Sonata Op. 27 No. 2 “Clar de lluna”

Claude Debussy
2 Preludis

Frédéric Chopin
3 Mazurkes
Scherzo N. 3 Op. 39

Empreses ol·laboradores