Concert nº 6 – CARLES & SOFIA PIANO DUO ORQUESTRA CONCERTS4GOOD – TERRES DE MARCA

Unnamed

Dissabte 6 d’agost i diumenge 7 d’agost, 2016
Església del Monestir 20h.


PRODUCCIÓ ESPECIAL

“AND THE WINNER IS… 2016″
Les millors bandes sonores dels Òscars de Hollywood
CARLES & SOFIA PIANO DUO
ORQUESTRA CONCERTS4GOOD – TERRES DE MARCA
DANIEL MESTRE
, director

* Concert a benefici de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron,
per a la investigació en la lluita contra el càncer infantil

CARLES & SOFIA PIANO DUO

Els Artistes Steinway Carles Lama i Sofia Cabruja són el duet català amb més projecció internacional. Considerats pel públic i la crítica com dos músics amb una innegable capacitat de commoure a l’espectador, el duet mostra també una espectacular sincronització i una comprensió mútua excepcional.
La seva carrera internacional, des del 1987, els ha portat a actuar al Carnegie Hall (Nova York), el Kolarac Memorial Hall (Belgrad) o el Teatre Solís (Montevideo), entre d’altres.
Artistes distingits del segell KNS Classical, la seva discografia inclou les obres més destacades de Schubert, Brahms o Rachmaninov i la integral del compositor australià John Carmichael.
Carles & Sofia estan també involucrats en diferents projectes per a promoure la música i els músics clàssics, havent fundat i desenvolupat diverses sèries de concerts i festivals, al mateix temps que projectes de TV, i són mentors de joves talents.
Compromesos sempre amb els problemes socials, el 2001 reben de mans de SAR la Infanta Margarita de Borbón, una distinció honorífica d’UNICEF per la seva labor humanitària.
El 2012 funden el seu propi projecte solidari: Concerts4Good, Music on a Mission.

 

ORQUESTRA CONCERTS4GOOD – TERRES DE MARCA

L‘Orquestra Terres de Marca es va crear l’estiu del 2010 a la comarca de l’Anoia amb joves intèrprets d’alt nivell i notable experiència. La primera aparició pública fou com a orquestra de cambra i companyia de petit format amb direcció musical de Josep Miquel Mindán.

En format orquestral, entre 2012 i 2014 ha realitzat diverses produccions i gires, sota la batuta de Daniel Mestre.

Terres de Marca és un segell musical vinculat a Contrapunt. Plataforma per a la promoció d’Activitats Musicals, que neix juntament amb l’orquestra, amb la voluntat d’anar consolidant diferents formacions vocals-instrumentals amb joves músics professionals a fi de fer arribar a tots els racons del nostre país propostes singulars de música clàssica i de música catalana.

L’Orquestra Concerts4Good, fundada el 2014, la qual va debutar amb un Concerts4Good a l’Auditori de Barcelona, sota la batuta de Daniel Mestre. Integrada per joves talents formats en els millors centres musicals del nostre país, són col·laboradors habituals de diverses orquestres, com la Simfònica del Vallès, la JONC, Orquestra de Cambra de Granollers, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, entre altres.

DANIEL MESTRE, director

Nascut a Igualada, Daniel Mestre (1973) es forma a l’Escolania de Montserrat, als Conservatoris de Badalona, Barcelona (violí, piano, cant), UAB, i al Konservatorium der Stadt Wien, on es gradua en direcció amb les màximes qualificacions dirigint l’Orquestra Simfònica de Bratislava al Konzerthaus de Viena. També assisteix a cursos de direcció coral amb Pierre Cao i Lászlo Heltay i de direcció orquestral amb Antoni Ros-Marbà.
La temporada 2004-2005 intervé com a director assistent a diverses produccions del Gran Teatre del Liceu. Des del 2005 és professor de música de cambra i dirigeix regularment el Cor, l’Orquestra de Cambra i l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior del Liceu i és el director musical de la seva Jove Companyia d’Òpera, amb la qual dirigeix òperes de Salieri, Mozart, Bizet, Von Suppé, Toldrà, Donizetti, Puccini, Menotti i RossiniHa estat director titular del Cape Town Opera Chorus (Sud-àfrica), Orquestra Simfònica Gèrminans, Coro de la Orquesta Ciudad de Granada, Cor Fòrum Vocal, director assistent del Cor de Cambra del Palau i al Gran Teatre del Liceu.
És professor al Conservatori Superior del Liceu, on dirigeix regularment el seu cor, orquestra i produccions operístiques, i a l’ESMUC, on exerceix de professor de direcció i és director musical del seu taller d’òpera. És convidat a participar en diversos cursos i festivals internacionals de música al nostre país i a Itàlia, Hongria, Sud-àfrica o Argentina.
Ha enregistrat per a Columna Música i per a les ràdios austríaca, sud-africana, RNE-Radio Clásica i Catalunya Música.

 

PROGRAMA

Música de les pel·lícules

“Superman”
“Muerte en Venecia”
“Angels and Demons”
“El Padrino”
“Bailando con lobos”
“Singing in the Rain”
“Piratas del Caribe”
“Cinema Paradiso”
“Harry Potter”
“Inception”
“Casablanca”
“Eduardo Manostijeras”
“El Rey León”

Empreses ol·laboradores