Concert nº 4 – CIHAT ASKIN,CAN OKAN

Cihat Askin Retallada E1402158494458

CIHAT ASKIN, violí

Nascut a Istanbul i graduat sota el mestratge d’Ayhan Turan, va donar el seu primer recital a l’edat de 12 anys i era capaç de tocar els Capricis de Paganini abans dels 15. Va completar el Master i el Doctorat a Londres, al Royal College of Music. Ha estudiat amb Ruggiero Ricci i Dorothy Delay.
Ha compartit escenari amb Cobos, Dimitrev, Shlomo Mintz i ha actuat als més prestigiosos festivals d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. Conegut per la seva defensa de la música turca, té enregistrats diversos CDs amb aquesta música i també amb les seves pròpies composicions. Ha treballat amb Warner Classics i CPO. Ha obtingut nombrosos premis i és convidat regularment a impartir master-classes o a formar part del jurat de prestigiosos concursos internacionals.

 

CAN OKAN, piano

Nascut a Istanbul, ha estudiat piano i direcció d’orquestra al Mimar Sinan Fine Arts University State Conservatory i s’ha perfeccionat amb pianistes com Idil Biret, Dmitri Alexeev, Emmanuel Ax, Arnulf van Arnim o Claudius Tanski.

Va completar la seva formació en direcció d’orquestra al Royal College of Music, a Estocolm, sota el mestratge de Daniel Harding, Jan Risberg. Ha dirigit nombroses orquestres a Suècia.
Can Okan està completant els estudis de doctorat amb el professor Metin Ülkü al Mimar Sinan Fine Arts State Conservatory i continua assistint regularment a les classes magistrals d’Idil Biret.

………………………..

PROGRAMA

Wolfgang Amadeus Mozart
Sonata per a violí i piano en Sol Major, K.301

Johannes Brahms
Sonata per a violí i piano en re menor, No.3, Op.108

Isaac Albeniz – Kreisler
Tango

Pablo de Sarasate
Fantasia Carmen op. 25

 

Empreses ol·laboradores