Concert nº 4 – Camille Thomas i Elena Filonova

04ll Camille

CAMILLE THOMAS, violoncel
ELENA FILONOVA, piano

CAMILLE THOMAS, violoncel

La jove violoncel·lista Camille Thomas ha estat elogiada per la crítca per la seva “tècnica impecable” i  “una sonoritat plena i profunda”. Revelació Adami 2010, premiada per la Fundació Banque Populaire Natixis i la Fundació Bleustein-Blanchet pour la Vocation, l’artista ha guanyat nombrosos premis internacionals.

Camille Thomas ha actuat en llocs tan prestigiosos com la Salle Gaveau, el Teatre dels Camps Elisis, el Victoria Hall de Ginebra, Palais des Beaux-Arts de Brussel · les i Berlín Konzerthaus. També ha estat convidada a actuar en diversos festivals de renom, tant per a recitals o com a solista amb orquestres, com la Sinfonia Varsovia, l’Orquestra Filharmònica de Baden-Baden, l’Orquestra de les Nacions Unides, l’Orquestra Cappella Acadèmica Berlín; sota la direcció de directors com Theodor Guschlbauer Pavel Baleff Antoine Marguier .

També ha actuat com a violoncel·lista a la pel·lícula “A Butterfly Kiss” per Karine Silla-Pérez on hi interpreta concertos de Vivaldi acompanyada per l’orquestra de Solistes Francesos.

ELENA FILONOVA, piano

La pianista francesa d’origen rus, Elena Filonova va obtenir el seu primer premi a l’edat de 10 anys en el concurs internacional “Beethoven” de joves talents sota la direcció de Kirill Kondrachine i als 12 va debutar sota la batuta d’ Evgueni Mravinsky.

Filonova ofereix recitals en solitari o en formació de cambra a nivell internacional i ha actuat en auditoris de primera categoria com el Carnegie Hall de Nova York o la Sala gran del Conservatori Tchikovsky de Moscú. La pianista actua regularment a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Finlàndia, França, Estats Units, Israel i Rússia entre altres. El seu ampli repertori va des de Bach als compositors contemporanis.

Paral·lelament a la seva activitat com a concertista, Filonova és també professora al Collège Académique Musical associat amb el Conservatori Tchaikovsky i a l’École Centrale Spéciale de Musique per a nens superdotats.

PROGRAMA

Bach 
Suite n.5 BWV 1011

Prelude
Allemande
Courante
Sarabande
Gavotte 1 et 2
Gigue

Fauré 

Après un rêve

Sicilienne

Romance

Elegie

Papillon

————————-
 
Chostakovitch

Sonate

Davidoff

Am Springbrunnen

Empreses ol·laboradores