Concert nº 3 – VADIM TCHIJIK, ANNA CARRERE

Vadim Cap ºalera

“CARMEN FANTASY”

Dissabte, 22 de juliol, 2017
Església del Monestir 20h.

 

VADIM TCHIJIK, violí
Qualificat de “mestre” per la revista Diapason, Vadim Tchijik ha estat guanyador de diversos premis internacionals, incloent el prestigiós concurs N. PAGANINI a Gènova, P.I Txaikovski de Moscou o R. LIPIZER a Gorizia.
Com a solista ha actuat amb les orquestres simfòniques de Moscou, Friburg, Holanda, la Filharmònica de Kharkov, entre moltes altres oferint recitals a països d’Europa, Àsia, Amèrica Llatina i Estats Units.
Ha actuat en sales com Théâtre des Champs-Elysées (París)  Concertgebouw (Amsterdam), Dvorak Hall (Praga), Gran Sala del Conservatori Txaikovski de Moscou, Suntory Hall de Tòquio .

 

ANNA CARRERE, piano
Guanyadora de concursos internacionals com “S. Prokofiev” a Donetsk (Ucraïna) i “B. Smetana” a Plzen (República Txeca), la pianista Anna Carrere va estudiar amb el profesor  Valery Kozlov al Conservatori de Música de Kiev. Posteriorment ha estudiat amb la reconeguda pianista russa Oxana Yablonskaya.
Carrere ha ofert recitals de música de cambra i com a solista amb nombroses orquestres i ha participat en diversos festivals de música a França, Espanya, Israel, la República Txeca, Ucraïna i altres països.

 

PROGRAMA

I

Antonin Dvorak
Sonatina per a violí i piano, op.100

 

PabloSarasate
Fantasia sobre temes de « Carmen » de Bizet

 

II

Antonin Dvorak
4 peces romàntiques

 

Sergei Prokofiev
Sonata per a violí i piano n. 2

Empreses ol·laboradores