Concert nº 2 – Festival « OFF » JUDIT NEDDERMANN, ADRIÀ PLANA, PAU FIGUERES

Judit Neddermann E1401964609788

“INTIMÍSSIM”

JUDIT NEDDERMANN, veu

Cantant i autora de cançons, Judit Neddermann ha editat el seu primer treball discogràfic “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014), amb el qual ja estat guardonada amb el Premi Descobertes, organitzat pel Festival Strenes i La Vanguardia.
Enguany estrenarà al costat del Quartet Brossa una revisió del cicle el “Viatge d’Hivern” de Franz Schubert, adaptat per a quartet de corda i veu.

Ha actuat arreu de Catalunya i a la resta de l’estat espanyol i també al Brasil, Bélgica i França. Participa en nombrosos projectes i espectacles com The Gramphone Allstars, Verd i Blau, Clara Peya, Luzazul, Coetus, “De sol a son”, entre d’altres.

 

ADRIÀ PLANA, guitarra elèctrica

Nascut a Vic l’anu 1989 i després d’estudiar violí i piano, Adrià Plana entra a l’ESMUC on cursa estudis de guitarra-jazz. Durant aquesta etapa es veu influenciat pels professors que l’envolten i figures importants del jazz català amb qui comparteix escenari: Dani Pérez, David Xirgu o Jordi Rossy.
Ha actuat en destacats festivals com el Mercat de Música Viva de Vic o el Festival de Jazz de Barcelona i ha estat convidat en dues ocasions per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).
El seu treball com a líder Small Axe (Robert Nesta Songs, 2013) ha estat premiat com a millor disc de jazz de l’any 2013.

 

PAU FIGUERES, guitarra espanyola i elèctrica

Nascut el 1989, Pau Figueres és un guitarrista que aborda la música des de múltiples angles i conceptes interpretatius, entenent i estudiant la guitarra com a instrument transversal. Ha col·laborat amb artistes com Lídia Pujol, Alfonso Villalonga, Toti Soler, Sílvia Pérez Cruz, entre d’altres. Ha actuat com a solista clàssic, solista amb orquestra i quartets, dins de grups de música de cambra, en bandes de rock, en grups de jazz, folk, pop, flamenc i tot tipus de formacions. Deixeble de Zoran Dukic a l’ESMUC, ha estat guanyador de diversos premis. Ha estudiat jazz i tècnica flamenca i té un coneixement profund de la guitarra com a instrument i de l’art de fer-la sonar.

………………………..

PROGRAMA

Un repertori amb les cançons íntimes dels clàssics del pop i del rock, com Beatles, Coldplay, Leonard Cohen… amb hits com “Hallelujah” o “Simple Melody” de la mà de Judit Neddermann, una de les veus més càlides i carismàtiques del panorama català.

 

 

Empreses ol·laboradores