Concert nº 2 – Fernando i Luis Costa

02ll Costa

FERNANDO COSTA, violoncel
LUIS COSTA, piano

Bessons nascuts a Portugal al 1991, han impressionat la crítica amb la seva poderosa capacitat de connexió amb la música i espectacular sincronització. El seu gran carisma interpretatiu  deriva de la naturalitat i fluïdesa de la seva música

FERNANDO COSTA ha treballat amb violoncel·listes com Paulo Gaio Lima, Filipe Quaresma, Aage Kvalbein, Romain Garioud o António Meneses entre altres. L’artista ha estat guardonat amb el primer premi en concursos com “Prémio Jovenes Músicos 2011”; “Concurso Internacional Santa Cecília” (2011) o “Prémio Helena Sá e Costa 2012”. Ha treballat com a solista en diverses  orquestres i en música de cambra amb artistes com Dario Golcic, Ryszard Woycicki i Miguel Borges Coelho entre altres.

LUIS COSTA ha estat guardonat en diversos concursos com el Concurs Internacional Le Mesnil des arts, Concurs Ibèric Alto Minho o el Concurs Internacional Santa Cecilia. L’artista dedica part de la seva activitat a la música de cambra havent treballat amb músics com António Meneses, Luís Claret, Hans-Peter Stenzl i António Chagas Rosa. Luis Costa actua internacionalment en països com Itàlia, França, Xina, Canadà i Sud-àfrica. Luís Costa ha fet gravacions per la televisió portuguesa RTP i a la radio Antena 2.

Actualment estudia amb els pianistes Alvaro Teixeira Lopes i Joaquin Soriano.

PROGRAMA

Liszt      
 
Elegy no2 S.197  
 
La Lugubre Gondola 
 
Schumann  
 
Fantasiestücke op.73
 
————————————
Arvo Pärt    
 
Spiegel im Spiegel
 
Brahms      
 
Sonata nº2 op.99

 

Empreses ol·laboradores