Concert nº 14 – HENRIIKKA GRÖNDAHL, EDITH BARLOW, CARL PONTÉN

Cecile Edith Carl Capçalera V2

“GALA D’ÒPERA”

Dissabte, 26 d’agost, 2016
Església del Monestir 20h.

 

HENRIIKKA GRÖNDAHL, soprano
Després d’acabar els seus estudis al Regne Unit, la soprano sueca Henriikka Gröndahl va debutar a la the Royal Swedish Opera. Des de llavors ha actuat al costat de directors com Gustavo Dudamel i amb orquestres simfòniques com l’Orquestra Simfònica de Göteborg.
Actua amb freqüència per tot Europa, en llocs com la Catedral de Nidaros a Trondheim o el al Festival Operadagen Rotterdam.  També al Liceu de Barcelona i ha interpretat el Rèquiem de Mozart a la catedral de Santa Maria del Mar.
Properes actuacions inclouen Liú per Folkoperan a Estocolm i Euridice per Norrlandsoperan.  Un la producció que també s’interpretarà al Festival d’Òpera de Budapest el 2018.

 

EDITH BARLOW, mezzosoprano
Edith Barlow va completar els seus estudis de música clàssica a la Royal Academy of Music de Londres, on va ser guardonada amb el premi de cant Isabel Lucas.  Ha intepretat diversos papers per a les òperes El Captaire pel Festival Handel de Londres, Romeu i Julieta per a la East London Opera i l’òpera El Barber de Sevilla per la London Chamber Opera. També va gravar l’Opus 29 de Schumann amb Graham Johnson per les discogràfiques Hyperion i EMI.

 

CARL PONTÉN, piano
Carl Pontén és un dels pianistes més reconeguts de Suècia i actua regularment tant com a solista com en formacions de música de cambra.
Pontén ha guanyat diversos concursos internacionals, entre ells el concurs A.M.A a Itàlia. L’artista ha tocat nombrosos festivals a Luxemburg, Bèlgica, Alemanya i Itàlia, i ha estat convidat a actuar per la Fundació Nobel i el Karolinska Institutet d’Estocolm. Ha realitzat nombroses gires a nivell internacional.

 

PROGRAMA

I

Charles Gounod
Siebel’s aria – Faust

Antonin Dvořák
Měsíčku Na Nebi Hlubokém (Song to the moon) – Rusalka

Pietro Mascagni
Voi lo sapete – Cavalleria Rusticana

Giacomo Puccini
Scuoti quella fronda di cilegio – Madama Butterfly

 

II


Vincenzo Bellini
Mira, o Norma – Norma

Richard Wagner-Franz Liszt
Isolde’s Liebestod – Tristan und Isolde

Jaques Offenbach
Barcarolle – Les contes d’Hoffmann

Georges Bizet
Seguidilla – Carmen

Giacomo Puccini
Vissi d’arte – Tosca

Léo Delibes
Sous le dôme épais – Lakmé

Empreses ol·laboradores