Concert nº 11- TRIO NON SOLO TANGO

Trio Capçalera

Divendres, 19 d’agost, 2016
OFF FESTIVAL
Església del Port de la Selva
22h.

TRIO NON SOLO TANGO

FRANCESCO FERRARINI, violoncel

ERICA FASSETTA, violí

GIANNI FASSETTA, acordió

 

Considerat un dels millors deixebles del mestre Franco Rossi, Francesco Ferrarini ha estat guardonat en nombrosos concursos internacionals. Ha estat primer violoncel i violoncel solista amb importants formacions, com I VIrtuosi Italiani, I Solisti Veneti, la Filharmònica de la Fenice… actuant als teatres més importants tant italians com estrangers. 
Des del 2011 fa de primer violoncel al Teatre La Fenice de Venècia. Com a músic de cambra ha col·laborat amb prestigiosos músics com G. Demus, B.Belkin o B. Canino, entre d’altres. Ha realitzat nombrosos enregistraments discogràfics per BMG o EMI

Erica Fassetta es va graduar als 19 anys al conservatori “Benedetto Marcello” de Venècia, i va continuar la seva formació al Conservatori de la Suïssa Italiana a Lugano i més tard amb el Mestre Ilya Grubert a la Fundació Música S .Cecilia Portogruaro. Ha actuat a les principals temporades de concerts a Itàlia i a l’estranger. Col·labora amb diverses orquestres (Orquestra i Cor de Sant Marco Pordenone, Dolomites Symphonia, Orquestra “La Serenissima” Sacile,etc) i forma part de diversos conjunts de cambra, incloent un duo amb el pianista Stefania Fassetta i primers musics de diverses orquestres (incloent els Solistes Veneto, Virtuosi Italiani, Teatre la Fenice de Venècia) amb qui ha realitzat una gira en diversos països europeus. Fassetta ha col·laborat amb solistes de renom com Arimany, Bronzi, Larrieu.

Gianni Fassetta Va començar a estudiar acordió a l’edat de sis anys amb el mestre Elio Boschello de Venècia,

Guanyador de quinze concursos nacionals i internacionals, va participar en enregistraments de Rai TV, en xarxes regionals i internacionals.
Actua regularment a Itàlia i a l’estranger  (Argentina,Àustria, Canadà, Pakistan, República Txeca,Espanya, Suècia, Suïssa, Japó entre altres). Ha actuat en sales tant destacades com el Teatre Colón de  Buenos Aires (Argentina)
També forma part de nombroses formacións de música de cambra. Amb Piazzollandotrio va guanyar el Concurs Internacional “Amadeus” al 2000 i amb Rem Anzovino Trio ha rebut elogis de la crítica en festivals internacionals de prestigi.

Va treballar en la banda sonora de la pel·lícula de Renzo Martinelli “Vajont”

És professor de  la classe de música d’acordió a la Fundació Institut de S. Cecilia a Portogruaro (Venècia), la Sereníssima Sacile i de la Acadèmia  Polinote Fancelli acordió de Pordenone. També ensenya al Conservatori de l’Escola de Música “J. Tomadini “d’Udine entre d’altres.

 

PROGRAMA

Angel Villoldo
El Choclo
Ennio Morricone
Nuovo Cinema Paradiso
Matos Rodriguez
La Cumparsita
Nino Rota
Felliniana
Richard Galliano
Tango Pour Cloude
Astor Piazzolla
Chiquilin de Bachin
Astor Piazzolla
Violentango
Astor Piazzolla
Tristango
Domenico Lafasciano
Valzer sul Mare
Ennio Morricone
C’era una volta il West
Astor Piazzolla
Oblivion
Astor Piazzolla
Libertango

Empreses ol·laboradores