Concert nº 11 – FABIO FURIA, WALTER AGUS

Fabio Cap ºalera

NIT DE TANGO: ADIOS NONINO

Divendres, 18 d’agost, 2017
Festival « OFF »
Port de la Selva. Església 22h.

 

Una nit de TANGO, amb l’extraordinari bandoneonista Fabio Furia, que ens oferirà els tangos de Laurenz, Plaza, Piazzolla o d’ell mateix.
Una nit inoblidable!

 

FABIO FURIA, bandoneó
Fabio Furia: Poli-instrumentista, amb estudis de piano, clarinet i acordió i diplomat al Conservatori de Cagliari (Sardenya),  la part més important de la seva activitat artística està dedicada al tango i al bandoneó, l’instrument que millor representa Fabio com a músic. La seva activitat concertística l’ha portat a actuar per tot el món en les sales de concert més importants, incloent la Sala Dvorak d’Rudolfinum a Praga, el Teatre Bozar de Brussel·les, l’Onassis Culture Center d’ Atenes i la Großer Saal de Klagenfürt.

 

WALTER AGUS, piano
Actua regularment com a solista, en grups de cambra de duo a quintet amb orquestra Al 1990 va guanyar el premi “Coppa Pianisti d’Italia” (Osimo) i al 2011 va guanyar el segon premi en el concurs Premi Internacional de Piano “S. Rachmaninoff.
Ha actuat en sales i festivals internacionals de renom com Salle Cortot de París el  Festival dell’Orangerie de Sceaux i al Teatre d’Atenes.

 

 

 

Empreses ol·laboradores