Concert nº 10 – Nit de tango Cesare Chiacchiaretta i Federico Nicoletta

10 Llcesare

NIT DE TANGO
CESARE CHIACCHIARETTA, bandoneó
FEDERICO NICOLETTA, piano

 

CESARE CHIACCHIARETTA, bandoneó
Cesare Chiacchiaretta ha estat guardonat en els concursos nacionals i internacionals més importants obtenint al 1993 el primer premi en el Concurs Internacional “Città di Castelfidardo”, entre altres. Al 1991 va ser triat com l’únic representant italià a la Copa Mundial de la UNESCO.

Chiacchiaretta ha realitzat més de 1.000 concerts en 35 països de tot el món i toca com a solista amb  les principals orquestres: Italian Swiss Radio Orchestra, Kaunas Chamber Orchestra (Lituània), l’Orquestra Simfònica de Bacau (Romania), la Filharmònica de Lugansk (Ucraïna), Orquestra de Baden Baden (Alemanya), entre moltes altres.

El bandoneonista ha interpretat sota la batuta del mestre Riccardo Muti al Teatre dell’Opera di Roma. L’album que va gravar al 2008 amb  el violinista d’ Astor Piazzolla Fernando Suárez, va resultar guanyador del Premi Premi Orpheus de la Crítica. El 2011 també va obtenir el premi Astor Piazzolla per a la difusió de l’obra del gran mestre argentí

Cesare  Chiacchiaretta  imparteix classes al Conservatori de Música – Institut de Música de l’Educació Superior “Arrigo Boito” de Parma.

 

 

………………….

PROGRAMA
 
Astor Piazzolla
Milonga en Re
Adiós Nonino
El Gran Tango

————————

Roberto Di Marino

Concert de Bandoneó (dedicat a Cesare Chiacchiaretta  (Estrena mundial)
 

Astor Piazzolla
Oblit
Aconcagua

Empreses ol·laboradores