Concert nº 1 – CLAUDI ARIMANY

Claudi Capçalera VFinal

Dissabte, 16 de juliol, 2016
Església del Monestir 20h.

“FANTASIA”
CLAUDI ARIMANY, flauta

Considerat per Jean-Pierre Rampal com un dels més grans flautistes de la seva generació, van ser companys en els escenaris de tot el món, resultant ser l’hereu d’un estil d’interpretar i d’entendre l’art de la música. Utilitza en els seus concerts l’emblemàtica flauta d’or W.S. Haynes de J.P. Rampal.  Compta amb una àmplia discografia, amb més d´una trentena de CDs per a les firmes SONY Classical, NOVALIS, DELOS Int., etc. molts dels quals han estat premiats. Claudi Arimany ha ofert concerts a pràcticament tots els països d’Europa, Amèrica i Àsia.

PEDRO RODRÍGUEZ, piano

Natural de Sant Sebastià, col·labora amb diverses orquestres com la OSE (Sinfónica de Euskadi) OSN (Sinfónica de Navarra). Ha actuat com acompanyant o en grups de cambra, en països com Alemanya, França, Andorra, Anglaterra (Londres), Itàlia o Espanya.

En recitals ha acompanyat a cantants com Ainhoa Arteta, Maite Beaumont, Maria Belcheva, Marcin Bronikowski, Claudia Codreanu, Caterina Costea o Luis Dámaso, entre altres. També és acompanyant oficial en els concursos internacionals de cant de Bilbao, Verviers (Bèlgica), “Julian Gayarre” (Pamplona) i Montserrat Caballé (Andorra, Saragossa) i el concurs internacional de violí “Pablo Sarasate”.

Actualment treballa a Musikene (Centro Superior de Música del País Vasco).

PROGRAMA

I

Wolfgang Amadeus MOZART

Sonata en Sib Major KV.454

Largo-Allegro

Andante

Allegretto

Theobald BÖHM

Fantasia sobre “LE DÉSIR”, Vals de Schubert op.21

II

Robert SCHUMANN

Adagio & Allegro op.70

Franz SCHUBERT

Introducció, tema i variacions sobre el lied “Les Flors seques” de la col.lecció “La Bella Molinera” D802-op. post.160

Empreses ol·laboradores