Concert nº 1 – CLAUDI ARIMANY, PEDRO RODRÍGUEZ

Claudi Cap ºalera

“VIRTUOSISSIMO”

Dissabte, 15 de juliol, 2017
Església del Monestir 20h.

 

CLAUDI ARIMANY, flauta
Jean-Pierre Rampal: ” Claudi Arimany és un dels més grans flautistes de la seva generació.”
Considerat hereu directe Jean-Pierre Rampal pel que fa a l’estil d’interpretar i d’entendre l’art de la música,  de qui va ser alumne i company d’escenari en múltiples concerts. Arimany utilitza en els seus concerts l’emblemàtica flauta d’or W.S. Haynes de J.P. Rampal.
Ha ofert concerts a pràcticament tots els països d’Europa, i també a Rússia, Estats Units, Canadà, Brasil, Israel, Liban, Kazakhistan, Thailandia,  Xina, Japó, entre altres.  Actuant en els mes importants auditoris  com el Chicago Simphony Hallel Carnegie Hall de Nova York, al Palau de la Música CatalanaConcertgebouw d’Amsterdam,  Tchaikowsky de Moscou, Gasteig de MunicSalle Pleyel i Salle Gaveau de París, Beijing Concert Hall o el Suntory Hall de Tòquio, entre molts altres.
Ha actuat sempre de com a solista, juntament amb artistes com  JP Rampal, M. Nordmann, M. Maisky, C. Scimone, F. Ayo, N.Zabaleta, V. dels Àngels, C.Orbelian Ha estat convidat per les orquestres més importants del món, com English Chamber Orchestra, Filharmònica de Berlín Kammerorchester, Orquestra Nacional  Symphony, Philarmonia Virtuosi de Nova York.
Compta amb una àmplia discografia publicada per firmes com SONY Classical, NOVALIS, DELOS… molts CDs dels quals han estat premiats.

 

PEDRO RODRÍGUEZ, piano
Natural de Sant Sebastià, col·labora amb diverses orquestres com la OSE (Sinfónica de Euskadi) OSN (Sinfónica de Navarra). Ha actuat en grups de cambra, en països com Alemanya, França , Anglaterra, Italià o Espanya.
En recitals ha acompanyat a cantants com Ainhoa Arteta, Maite Beaumont, Maria Belcheva, Marcin Bronikowski, Claudia Codreanu o Luis Dámaso, entre altres. També és acompanyant oficial en concursos internacionals de cant com “Julian Gayarre” (Pamplona) i Montserrat Caballe (Andorra, Saragossa) i el concurs internacional de violí “Pablo Sarasate”.

 

PROGRAMA

I

Ludwig van BEETHOVEN
3 Temes Populars amb Variacions Op.107
  • Air écossais
  • Air tirolien
  • Air de la petite Russie
Carl CZERNY
Duo Concertante Op.129
  • Allegro
  • Andantino grazioso
  • Rondo allegretto

 

II

Friedrich KUHLAU
Introduction et Rondo sur le Chœur du Colporteur de Onslow Op.96

 

Franz DOPPLER
Fantaisie Pastorale Hongroise Op.26

 

Frédéric CHOPIN
“La Gaîeté”. Introduction et Polonaise Brillante Op.3

 

 

 

Empreses ol·laboradores