Concert nº 12 – CIHAT ASKIN, GOKHAN AYBULUS

Cihat Capc¦ºalera

Dissabte 20 d’agost, 2016
Església del Monestir 20h.
“VIRTUOSO”

CIHAT ASKIN, violí

Nascut a Istanbul i graduat sota el mestratge d’Ayhan Turan, Cihat Askin va donar el seu primer recital a l’edat de 12 anys i era capaç de tocar els Capricis de Paganini abans dels 15. Va completar el Master i el Doctorat a Londres, al Royal College of Music. Ha estudiat amb Ruggiero Ricci i Dorothy Delay.Ha compartit escenari amb Cobos, Dimitrev, Shlomo Mintz i ha actuat als més prestigiosos festivals d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica.
Conegut per la seva defensa de la música turca, té enregistrats diversos CDs amb aquesta música i també amb les seves pròpies composicions. Ha treballat amb Warner Classics i CPO. Ha obtingut nombrosos premis i és convidat regularment a impartir master-classes o a formar part del jurat de prestigiosos concursos internacionals.

GOKHAN AYBULUS, piano

El pianista turc Gökhan Aybulus va estudiar amb el Prof. Naum Shtarkman al Conservatori Txaikovski de Moscou i es va graduar com l’últim alumne d’aquest distingit mestre al 2009.
Durant els seus estudis a Moscou, quan encara era estudiant, va actuar a les sales més prestigioses de Moscou, Sant Petersburg, Perm i Samara.
Aybulus, ha actuat en concerts de música de cambra amb Naum Shtarkman, Natalia Gutman, Nikolai Luganski i Dora Schwarzberg.
També s’ha presentat en nombrosos festivals nacionals i internacionals. Ha actuat amb l’Orquestra Simfònica de l’Estat de Moscou, Samara Philharmonic, Filharmònica Nacional d’Ucraïna, orquestra simfònica Presidencial i ha representat a Turquia com a membre del jurat en concursos internacionals de piano.
Actualment és professor al  Conservatori Estatal de Eskisehir Anadolu University i continua oferint concerts arreu del món.

 

PROGRAMA

I
Jean-Marie LECLAIR

Sonata per a violí i piano en La Major, op.1 n.5
Allegro moderato
Sarabanda
Giga

 Johannes BRAHMS
Sonata per a violí i piano en Sol Major, n.1, op.78
Vivace, ma non troppo
Adagio
Allegro molto moderato

II 

Joaquin TURINA
Variaciones Clásicas

Isaac ALBÉNIZ
Tango
Sevilla

Henri WIENIAWSKI
Capriccio-Valse

Pablo DE SARASATE
Malagueña
Habanera

Empreses ol·laboradores